pixabay.com

Nekim ljudima je jednostavno u prirodi da povređuju druge. I dok vi tražite logično objašnjenje zašto se nešto dogodilo, oni samo traže način kako da zadovolje svoju prirodu.

Ovan

Uvek traži priliku da pokaže koliko je opasan. Ponekad je impulsivan i opak i u potpunosti veruje da pravila postoje kako bi se kršila. Ovan uvek ispituje pravila kako bi video koliko daleko može da ide, bez loših posledica po njega.

Bik

Može da bude malo nespretan (što znači da bi mogao biti uhvaćen ako radi nešto loše), ali to ga ne sprečava u tome da bude jedan od najopasnijih znakova. Jeste li iznenađeni? Ne bi trebalo da budete, jer je Bik poznat po tvrdoglavosti i to samo znači da nastavlja po svom sve dok ne dobije ono što želi.

Rak

Prilično neočekivano, zar ne? Ipak, ova tvrdnja temelji se na dobrom razlogu. Rak je super podao; više nego što biste mogli da zamislite, ali imajte na umu da mu potcenjivanje sve olakšava. Osim toga, kad ljudi ne očekuju da može da učini nešto opasno, tada on udara.

Devica 

Lako bi mogao da vas zavara sa svojim stavom „sveca”, ali ne dopustite da vas to zavede – on se i dalje hvali kada se govori o moralnim standardima. Mogao bi se smatrati ograničenim i izbirljivim kad se radi o druženju i zabavi, ali to ne znači da je “anđeo”.

Strelac

On je neko ko vrednuje slobodu iznad svega i zato pravila nisu nešto što ga se previše tiče. Konkretnije, mrzi da ga neko kontroliše. Toliko da prekrši sva postojeća pravila ako oseća da su ona smetnja njegovim planovima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here