pixabay.com

Ova četiri horoskopska znaka izvrsna su u igranju uloga.

Blizanci

Blizanci su vrlo društven i veseo znak. Zbog toga uživaju da eksperimentišu u krevetu, glumeći razne uloge kako bi održali strast.

Svaka radnja koju preduzmu pod čaršavima verovatno će uhvatiti njihove partnere nespremne. Oni u spavaću sobu unose burne radnje koje podižu raspoloženje jer su po prirodi pričljivi i duhoviti.

Vaga

Vaga je fascinantan znak koji istovremeno može biti i nežan i čvrst. Intimna veza s pripadnicima ovog znaka može pružiti širok raspon emocija.

Vage će oduševljeno učestvovati u partnerovim romantičnim idejama kako bi začinili scenario u krevetu, iako verovatno imaju isplanirane i sopstvene verzije igranja uloga.

Devica

Device uživaju da budu besprekorne, čak i u krevetu. Idući polako i uživajući u svakom koraku, nadaju se da će svom partneru pružiti najveći mogući užitak.

Stavljaju veliki pritisak na sebe želeći stalno da deluju ispravno prema onom u koga su potpuno zaljubljeni. Osim toga, kada su fascinirani nekim rado isprobavaju nove stvari u krevetu.

Strelac

Strelac je jedan od najsimpatičnijih znakova Zodijaka pa je fizički odnos s njima prijatan. S obzirom da su pustolovni, imaće bezbroj prilika za nove avanture ako pojačaju svoj osećaj uzbuđenja unoseći maštarije u spavaću sobu, piše Pinkvilla.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here