Pixabay.com

Stručnjak za seks Emili Mors otkrila je pet reči koje bi uvek trebali da kažete svom partneru ili partnerki tokom seksa.

Kaže da će one sigurno poboljšati vaše iskustvo. Rečenica je jednostavna: “Sviđa li ti se ovo?”.

Zvuči prilično razumljivo, a pitati svog partnera sviđa li mu se to što trenutno radite je pristojno, ali i korisno jer vam pomaže da steknete bolju komunikaciju i bolje razumevanje.

Mors zna dosta o ovakvim stvarima i veruje da je takva vrsta komunikacije ključna ako želimo da imamo što zdraviji seksualni život.

– Po mom mišljenju, jedna od najzanimljivijih stvari ikad je kad partner pita: ‘Sviđa li ti se ovo?’ Izvrsno je, jer omogućava vašem partneru da vam kaže sviđa li mu se što radite, kao i da iskoristi priliku i kaže vam postoji li način na koji bi se iskustvo moglo poboljšati – napisala je ona.

Dodala je kako mnogi očekuju da njihovi partneri intuitivno znaju sve njihove seksualne želje, ali da je to retko moguće. Razgovor tokom seksa i davanje do znanja partneru kada nešto radi ispravno dovodi do više zadovoljstva, dublje povezanosti i bolje komunikacije u drugim područjima života. To je zapravo ključ seksualnog uspeha.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here