On tačno zna kako da osvoji ženu. Zna šta treba da napravi ili kaže kako bi se vi osećale posebnom. Može da vam se čini kao idealan muškarac, ali razmislite o njegovim namerama. Ovo su znaci koji otkrivaju da je veliki ženskaroš. 

1. Bira određeni tip žena

Ženskar je slatkorečiv, ljubazan i pun komplimenata, a najčešće „lovi“ žene koje imaju nisko samopouzdanje. Pravim odabirom reči samo nastoji da dobije ono što želi, a to je seks. Ali čim je odvuče u posteljinu, gubi interes. Često ga prati loš glas, pa je s njim najbolje biti na oprezu.

2. Vi ste ta koju je čekao

On voli da preteruje i već pri upoznavanju tvrdi da ste vi ta koju je čekao celi život. Tu rečenicu je najverovatnije izrekao nebrojeno puta o čemu svedoče njegove mnogobrojne veze i pustolovine.

On samo želji da zadovoljiti svoje seksualne apetite, a na prvi znak problema traži drugu. Jako brzo ulazi u vezu, a još brze iz nje izlazi, a seksom leči nisko samopoštovanje.

3. On zna kako ćete se osećati posebno

Ženskaroš je vešt igrač koji je naučio kako da učini da se žena oseća posebno. No prvi znak za uzbunu je preterivanje s romantičnim gestovima. Njima želi da zakamuflira svoje mane i sakrije nesigurnost, a one su ujedno dokaz da po tom pitanju već ima prakse.

4. Nijedna mu nije promakla

Iako tvrdi da ste mu vi jedina, on u svakoj ženi vidi priliku. Neretko u vašoj prisutnosti gleda druge žene, flertuje s njima pa čak i komentariše i upoređuje vašu lepotu. Takav se muškarac retko veže, a ako i uđe u ozbiljnu vezu, partnerka stalno strahuje da će ga izgubiti.

5. Postoji razlog zašto vas ne zove imenom

On svoju partnerku najčešće zove po nadimku kao što je „slatkica“ ili „lepotica“. Iako to na početku može biti šarmantno, s vremenom će dovesti do pitanja – zašto nikad ne izgovara vaše ime? Ženskaroš želi da izbegne situaciju u kojoj mu se može dogoditi da pobrka vaše ime s imenom bivših devojaka.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime