pixabay.com

Lako je dati obećanje, ali mnogo je teže ispuniti ga, zbog čega obećanja ostaju kao prazna stranica papira. Postoje horoskopski znaci koji i pored moguće želje da ispune obećanje, na kraju nikad ne dovrše započeto, piše Your Tango.

Blizanci

Kad Blizanci nešto obećaju, oni nameravaju to da ispune. Međutim, stalno pokušavaju više nego što stvarno mogu da učine i mogu biti zatrpani svim onim što moraju da urade.

Kad nešto obećaju, ne razmišljaju mogu li to zaista da ostvare. Teško im je da se usredsrede na zadatak, a skloni su “prevelikim zalogajima”. Plaše se neodobravanja i da će izneveriti ljude, pa rado obećavaju nešto samo da bi obećali.

Vodolija

Vodolija može da obeća nešto samo da bi dobila nešto čemu teži. Koristi obećanja i ​​ne garantuje da će održati reč. Zna da bude manipulator i to opravdava kao viši interes.

Ako su pod pritiskom da treba da ispune svoje obećanje, veća je verovatnoća da to neće učiniti.

Vaga

Vage žele sve da usreći, tako da ih ljudi vide kao pouzdanu osobu kojoj mogu verovati. Zato, daju obećanja koja obično ne ispunjavaju.

Nisu iskreni i ne priznaju da nešto ne žele da učine. Toliko obećavaju da ako bi o njima razmišljali samo jedan minut, i sami bi znali da ih ne mogu ispuniti.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime