Youtube/RTS Zabava - Zvanični kanal
Lepa Lukić

Lepa Lukić istakla je svojevremeno kako su perike njena opsesija, te da joj nije žao da za njih dobro i plati. Nijedna koju ima nije ispod 500 evra i sve su od prirodne kose, a pošto je uvek volela da malo promeni imidž – suštinski ih nosi jer joj je taj način promene najpraktičniji.

Inače, ona je od početka svoje karijere pa sve do danas izmenjala na stotine perika. Publiku je svakako navikla na stalne promene imidža još šezdesetih godina kada je svoje umetke za kosu kupovala svuda po svetskim metropolama, kada bi odlazila na turneje i nastupe. Kako su kod nas tada perike bile rezervisane samo za glumce u pozorištima, svi su se čudili kako Lepa tako često menja dužinu i boju kose.

Godinama je to bila misterija za sve, ali danas ona ne krije da nosi perike i da ih menja na godišnjem nivou.

“Ja mnogo ulažem u svoj izgled, perike su mi opsesija. Kupujem kvalitetne perike, od prirodne kose, pa nijedna nije ispod 500 evra. Nije mi žao. To je jedina stvar na koju ja trošim pare. Kada idem na snimanja, spakujem ih u njihovu kutiju da se ne umrse, a onda ih stavim kada treba da snimam emisiju”, rekla je jednom prilikom ona.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime