Spot za pesmu „Noćas si moje vino” snimljen ovih dana u bajkovitim predelima Istre. Život popularne novosadske grupe „The Frajle” ovog leta je prepun zanimljivih muzičkih dogadjaja.

Pored brojnih  nastupa po regionu, izdavanja novog albuma „Obraduj me” i proslave 10 godina postojanja, Frajle su  zadnjih meseci predstavile čak nekoliko novih pesama.

Najnovija pesma “Noćas si moje vino”, premijerno je predstavljena publici na  Splitskom festivalu, da bi odmah usijala radio stanice i našla se na listi najemitovanijih pesama u Hrvatskoj.

Između brojnih nastupa stigle su da u prelepim predelima unutrašnjosti Istre snime i spot za pesmu „Noćas si moje vino”

– Ovo je naša letnja ljubavna pesma, iako mnogi koji su je čuli, kažu da je ujedno i ženska, boemska. Jako nam se to sviđa, da i mi žene imamo jednu boemsku pesmu, kada se žensko društvo okupi da može pevati i uživati. Spot smo snimale u čarobnoj atmosferi istarskih mesta Hum, Kotli, stari grad Buzet, Motovun, sto je  spotu donelo baš taj utisak koji smo htele – bajkovit.  Snimale smo u najtoplijim danima leta, a temperaturu  nam je dodatno zagrejao glumac Mario Jukić – uz smeh komentarišu Frajle.

Pesmu „Noćas si moje vino” napisali su Branimir Mihaljević i Neno Ninčević dok su za spot zaslužni reditelji Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

„The Frajle”  u avgustu nastavljaju letnju turneju koncertima u Splitu, Omišu, Varaždinu, Novom Sadu…

Letnje noći dodatno će „začiniti”njihova pesma “Noćas si moje vino”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here