Ovo je opomena Olandu

0

A. Krasojević
Pratiti tragove novca i doći do prave pozdaine: Zdenko Ninković
 

Naš zemljak Zdenko Ninković iz Badena u Švajcarskoj ovako razmišlja o teroru u Parizu.

– Treba samo pratiti tragove novca, pa doći do prave pozadine. Ovo je bila samo opomena Olandu od njegovih saveznika, da se ne igra sa idejama da Francusku drži u neutralnom odnosu prema "Islamskom kalifatu" tj. Siriji i Iraku, ili, ne daj Bože, da ukine sankcije Putinu. Treba izazvati sukobe religija i civilizacija, da bi najbogatiji održali svoje bogatstvo. NATO hoće lojalnu Francusku u konačnom obračunu sa Putinom na proleće. Zašto "islamisti" nisu napali crkvu ili neku hrišćansku zajednicu, nego "levičarski humoristički list" i njegove novinare koji ismejavaju sve religije, a ne samo islam. Oni moraju da budu žrtvovani da bi se nastavila velika "šahovska partija", bez većih gubitaka kvaliteta. To je uvod u konačnu završnicu, koju Zapad priprema Putinu, ne samo u Ukrajini, već i u Moskvi. Kako će na to odgovoriti velemajstor Putin, još niko ne zna. Ja verujem, da on za završnicu opet sprema neki originalni i još neviđeni potez. Živi bili pa videli – kaže Ninković.

I pisac Miodrag Lukić iz Nojenhofa misli da se iza napada u Francuskoj kriju prsti neke moćne tajne službe, pa se lako može naslutiti da iza ovog verovatno stoji gospodar rata.

– Naravno, mislim na SAD koje su postale osovina zla i najtotalitarnija država na svetu. I to proizvodnjom ratova. Svedoci smo onog što se desilo sa našom državom i banana republikama nastalim njenim raspadom. Ne želim da optužim običnog američkog čoveka, ali bih za vladu te zemlje, kao i za vrh bankarske oligarhije – rado organizovao novi Nirnberg – kaže Lukić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here