Foto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Saslušanje Đokovića i njegovog advokatskog tima povodom odluke povodom žalbe prvog tenisera sveta na odluku australijskih vlasti da mu ne dozvole ulazak u zemlju počeće oko ponoći po našem vremenu i trajaće dva sata.

S obzirom na to d je reč o aministrativnom problemu, Đoković se neće pojaviti na svedočenju, a njegovi advokati će izneti svoje argumente.

Posle dva sata izlaganja sledi pauza od tri sata i izlaganje zastupnika države koje će trajati još dva sata – što znači da pre 7.30 časova, odnosno posle kraće pauze, nećemo saznati odluku o tome hoće li ili ne Novak biti deportovan.

Australijska Vlada je ranije danas saopštila da eventualna “odluka suda da bude pušten na slobodu, ne garantuje da ga vlasti Komonvelta neće opet privesti”.

Vlada je, takođe, navela da “niko nije dao sigurnost osobi da će joj medicinsko izuzeće biti prihvaćeno i da će na osnovu toga dobiti vizu”.

1 COMMENT

  1. Moj Djole poslusaj vrati se nazad u Srbiju zaboravi sve ove Probleme pocni izmova a onda smesti isto ti njima kao oni tebi jel ovaj Mam… nece dugo biti na vlasti, sam AO ce izgubiti u buduce svoj autoritet i propasti a ti to mozes jel si jak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here