ATAImages
Rada Manojlović

Dok danas uživaju u luksuzu i deluje da imaju gotovo sve što požele, neke od najuspešnijih zvezda nekada su bile na rubu egzistencije.

Rada Manojlović: Morala sam da pevam devet dana nakon majčine smrti

I dok se mnogi stide svog porekla i prošlosti, Rada Manojlović ponosno je isticala da je dete sa sela Četereže. Ona je više puta pričala o siromaštvu u kome je živela pre nego što je postala popularna.

– Kada nam je mama umrla morali smo da spremimo 40 dana, sahranu… Veoma smo se potrošili. Za svako to lečenje, znaju ljudi koji se leče od najteže bolesti, koliko to košta. Mi smo se toliko uzajmili. Tata je radio na pijaci, a ja sam morala da pevam devet dana posle mamine sahrane, jer smo spremali 40 dana. Ja sam radila i nisam stigla da odbolujem. Čini mi se da nikad nisam dovoljno otplakala jer sam ubrzo upisala i fakultet i usledile su “Zvezde Granda” i samo sam radila – govorila je Rada u emisiji “Šok tok”.

Radiša Trajković Đani: Jeo sam pasulj i čuvao koze

Svog siromašnog detinjstva nije se stideo ni Đani koji je priznao da je čuvao ovce i odrastao na pasulju.

– Živeo sam u skromnoj porodici. Moj otac je vozio autobus, imao sam stoku, čuvao sam koze i sejao krompir. Moje detinjstvo je bilo skromno, ali lepo. Najteže mi je padalo kad sam morao da čuvam koze, a moji vršnjaci su išli da igraju fudbal. To sam morao da radim. One su nam donosile mleko. Mnogo smo ih pazili. Na Kosovu niko nije bio gladan, imali smo hranu, ne sve što poželimo, ali dovoljno da ima za sve. Pasulj smo najviše jeli, nismo mogli baš puno da biramo – rekao je jedan od najplaćenijih pevača na estradi.

Seka Aleksić: Nikada nisam imala novca za užinu i ekskurzije

Seka Aleksić nikada nije krila da je odrastala u siromaštvu. Ona je pre nekoliko godina za medije otkrila kroz kakve muke su prošli njen brat, majka i ona kao izbeglice iz rata, te navela da je bilo perioda kada kao dete nije imala ni za užinu.

– Nije me bilo sramota što nekada nisam imala za užinu, ekskurzije, sa tim sam naučila da se izborim i zbog toga sam danas jaka i ne dam na sebe i svoje. Živeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala da koristimo, spavali smo na strunjačama, a šporet dobili na poklon. Tako da nemanje novaca meni danas nije strano i taj osećaj nisam izgubila ni sada kada imam mnogo više. Bila sam srećna i tada i sada, to nije stanje mog novčanika, nego duha – ispričala je svojevremeno pevačica koja danas sa porodicom živi u luksuznoj vili.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here