MTEL Global
Blic TV od sada u MTEL TV ponudi

Blic TV je novi kanal i novi projekat Blic-a koji svi mi u inostranstvu možemo pratiti na malim ekranima putem MTEL TV usluge.

Svi čitaoci Blic novina i Blic portala biće oduševljeni činjenicom da je Blic televizija otpočela sa radom 3. oktobra. Spremite se za vrhunsku ponudu informativnog, zabavnog i lajfstajl sadržaja i modernu televiziju koja će tematikom i kvalitetom osvežiti naše tržište.

Možete očekivati kao i uvek najbržu i najpouzdaniju informativu kojoj verujete već 26 godina. Pored “Vesti na Blic“ moći ćete da uživate u emisiji “Scena” koja vam donosi informacije o životu poznatih i svemu što se dešava iza scene.

U emisiji “Jasno. Kao dan!” Ivana Mastilović Jasnić sa svojim gostima, političkim figurama i analitičarima, razgovara o aktuelnim političkim temama.

Prva sezona emisije “Ceca show”

Emisija “Ceca & deca – prva sezona Ceca show-a” omogućiće vam priliku da zakoračite u dom Svetlane Cece Ražnatović i upoznate nju i njenu porodicu kao nikada pre u igrano-dokumentarnom serijalu u kom će predstaviti život, ali i otkriti brojne detalje nepoznate javnosti.

Emisija “Na terapiji” prikazaće vam ličnosti iz javnog života kako na kauču psihijatra Slavice Đukić Dejanović otkrivaju najveće životne drame.

Na Blic televiziji vas čekaju i kultne emisije, “Balkanskom ulicom” koju vodi Vesna Dedić i čuvena emisija “Biseri” u kojoj će Vanja Bulić Srbiji ponovo prikazati fascinantne ljudske sudbine.

Svi naši ljudi u inostranstvu kanal Blic TV mogu EKSKLUZIVNO da prate samo putem MTEL TV usluge.

Kanal Blic TV je dostupan u svim MTEL TV paketima. Odaberite paket prema vašoj meri i uživajte u najboljem TV sadržaju. Kupovinu paketa možete da obavite preko zvaničnog sajta klikom OVDE.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here