pixabay.com

Seks ekspert Dejvid Smit, otkriva četiri najčešće greške koje radite u spavaćoj sobi i šta umesto njih treba da učinite.

On nudi nekoliko saveta za osvežavanje vašeg ljubavnog života, a ono na šta posebno upozorava jeste da se skoncentrišete na stvari koje se događaju izvan samog seksualnog iskustva.

Ova četiri problema seks ekspert najčešće susreće:

1. Vaš fokus je “preuzak”

Mogli biste nenamerno svu “seksualnost zarobiti” u spavaćoj sobi. Dejvid umesto toga predlaže: Pokrenite se komplimentima tokom dana, nagoveštajima da jedva čekate da kasnije budete sami, i potrudite se da poneki komplimenti ne sadrže malo seksualne naklonosti. On to opisuje kao mentalnu predigru koja će sigurno zasladiti raspoloženje pre nego što se bacite na pravi posao.

2. Previše cenite “glavno jelo” u odnosu na “predjelo”

Ponekad se previše fokusiramo na sam seks, a to nije dobro. Ženama je potrebno više vremena nego muškarcima da se uzbude pa morate usporiti s predigrom. “To je jednostavna jednačina, ali što ste sporiji, ona će brže doživeti orgazam kada je u pitanju stvarni odnos’” ističe Dejvid.
I što ona brže doživi vrhunac, manje vremena vama ostaje za skretanje misli koje vam pomažu da prerano “završite zabavu”.

3. Previše vodite

Momci mogu biti krivi jer pokušavaju da budu “vođe’” što možda nije najbolji način da oduševe partnerku. Niko ne zna njene želje bolje od nje, pa ni vi, zato pronađite prave položaje. “Ako je potrebno budite na leđima, gde ona može kontrolisati tempo, pokrete i uglove kontakta”, predlaže Dejvid.
“Obratite pažnju na pokrete njenih kukova i karlice. Zamislite ovo kao GPS ka njenim zonama užitka pa pokušajte da pratitete pokrete kada ponovno sednete za volan”, dodaje.

4. Ne obraćate pažnju na ono šta se događa posle seksa

Ono što se događa nakon seksa jednako je važno kao i ono što se događa pre, zato se nemojte samo okrenuti i zaspati. “Duguješ joj neku intimnost u obliku poljubaca i maženja. Zašto? Jer, dok se tokom seksa osećaš kao Bog, ona nakon seksa treba da se oseća cenjenom, obožavanom i voljenom”, upozorava Dejvid. Zauzvrat će ona biti spremnija da ponovno proživi isto iskustvo i možda čak biti opuštenija u isprobavanju novih stvari.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here