pixabay.com

Neki znaci mogu i te kako začiniti ljubavni život, bilo da njihova strast dolazi iz uma ili iz srca.

1. Škorpija

Škorpija je najatraktivniji i najstrastveniji znak. On je tajnovit i otkriva najskrivenije tajne samo svojim najbližima i najdražima. Ali, kada zapalite vatru strasti u Škorpionu, budite spremni da izdržite toliku toplinu.

Zbog njegove strastvene prirode, možete pomisliti da je vatreni znak, ali on je zapravo vodeni znak, zato sa Škorpijom, moraćete ili potonuti ili plivati.

2. Ribe

Ribe su najsramežljivije. One žele da znaju da su voljene, obožavane i željene i neretko će vreme provesti sanjajući o ljubavi s vama umesto da vam je iskažu tokom dana.

Ribe su strastvene i osećajne, pa su kroz usmeravanje strasti u stvaralaštvo u stanju da izraze svoje emocije na opipljiv način. Većina Riba poseduje duboke emocije, ali mnoge od njih nisu sasvim uverene da su vredne ljubavi.

3. Lav

Lavovi su strastveni u odnosima i sa idejama. Moraju da imaju sve najbolje, čak i partner mora biti najbolji. Oni će okrenuti svet kako bi se osećali važno. Vole sa strašću i entuzijazmom, ostavljajući vas u stalnoj potrebi i žudnji za većom dozom toga, ali mogu postati dominantni i zahtevni kada je reč o njihovim potrebama.

Ako volite Lava, to vas stavlja u pokoran položaj u svakom trenutku. Ukoliko Lava želite dugoročno da zadržate, omogućite mu da preuzme vođstvo.

4. Vaga

Vage su stvorenja koja vole ravnotežu. Oni vole da daju, ali zbog svoje diplomatske naravi očekuju reciprocitet. Strastvene su u ljubavi, ali ne na zahtevan ili agresivan način.

Ljubav s njima uključuje šetnje na plaži, večere uz sveće, ljupke darove i koketne susrete koji hrane njihovu potrebu za romantikom i povezivanjem s drugima. Ako želite miran, pun ljubavi i ne preterano ekspresivan odnos, Vaga je znak za vas.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here