Pixabay.com

Kako je seksualni život neiscrpna tema istraživanja, Gugl analitika pokazuje koja su to bila najčešće postavljana pitanja u vezi sa intimom, a poslednje će vas iznenaditi.

Kako piše “The Post”, najviše pretraživano pitanje o seksu u 2023. godini bilo je: “Šta je poza “speed bump”?” Ovaj izraz je postao popularan nakon što ga je učesnik rijaliti šoua “Ostrvo ljubavi” spomenuo tokom sezone. U pitanju je poza “ležeći policajac” koja uključuje postavljanje jastuka ispod kukova dok osoba leži licem okrenutim prema zemlji.

Drugo pitanje bilo je vezano za seks tokom trudnoće. Srećom, to je potpuno bezbedno, mada može biti neugodno kako se porođaj približava, a oni koji su želeli da saznaju kada može da se uradi test na trudnoću lako su došli do odgovora, jer je to bilo treće najpopularnije pitanje.

Četvrto mesto zauzima pitanje zašto se javlja krvarenje nakon seksa. Stručnjaci tvrde da je blago krvarenje nakon seksa povezano sa suvoćom kože ili vagine, a u retkim slučajevima može ukazivati na polno prenosivu ili vaginalnu infekciju, piše “The Post”.

Neki su želeli da znaju koliko sastanaka sa partnerom, ili partnerkom treba da imaju pre seksualnog odnosa, dok su neki zaljubljenici u fitnes želeli da saznaju koliko kalorija sagore tokom odnosa.

Jedno od najpopularnijih pitanja nije se odnosilo direktno na vlastiti seksualni život ili telo, a o tome većina nas nikada nije razmišljala: “Kako ribe imaju seks?”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here