Neki ljudi imaju kvalitete da vam budu prijatelj u dobru i zlu, dok drugi jednostavno nemaju karakteristike koje krase pravog i odanog prijatelja.

Vodolija
Ovaj horoskopski znak je egocentričan.To je ono što ga najviše koči u ostvarivanju i negovanju prijateljstava. Znaju da budu veoma hladni, te im se često dešava da svoje drugare ignorišu i ismejavaju, što povređuje one koji su im prijatelji.

Blizanci
Ovaj znak Zodijaka je veoma nepoverljiv prema drugima i treba im dosta vremena da u nekog steknu poverenje. Iz tog razloga su skeptični kada su prijateljstva u pitanju. Iako im je prijateljstvo važno, oni se retko gde zadrže dovoljno dugo da bi imali prilike da izgrade iskren prijateljski odnos.

Strelac
Reč je o horoskopskom znaku koji je u stanju otvoreno da vam kaže da nije dobar prijatelj i da na njega ne možete da se oslonite. Nije im strano da se na dogovorena viđenja uopšte ne pojave ili da vas jednostavno ne slušaju dok im pričate nešto. Ipak sobzirom da su vas na vreme upozorili ne možete reći da nisu iskreni.

Rak
Rakovi du druželjubivi i otvoreni, ali sa njima je teško izaći na kraj jer oni znaju da vas iznevere i razočaraju uvek iznova. Bolje im se ne poveravajte jer ako to učinite vaše tajne će saznati mnogi.

Devica
Device su impulsivnog karaktera i veoma nepredvidive. Koliko god da se s njima družite, oni sutra mogu da raskrste s vama zauvek bez imalo griže savesti. Nijednog trenutka neće zažaliti što u vas izgubili. S njima ćete uvek imati oscilacije u druženju, te će jedan dan s vama biti najbolji prijatelji, a već sutra neće odgovarati na pozive.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime