pixabay.com

Ispostavlja se da je i sklonost ka tračarenju zapisana u zvezdama, a saznajte koji su to znaci najveće tračare Zodijaka.

Ne prati ih dobar glas kada je u pitanju ogovaranje, jer prednjače u tome u svakom smislu, pa bi bilo dobro da razmislite pre nego što im se poverite, a ovu “titulu” nose: Ovnovi, Blizanci, Strelci i Vodolije.

Ovan

Ovnovi lako planu, a kada ih neko naljuti, u stanju su da odaju i najmračnije tajne samo kako bi ih povredili. Iako zbog takvih ispada kasnije obično zažale, njihova nagla narav ne čini ih osobama od poverenja.

Blizanci

Brbljivim Blizancima tračarenje je omiljeni hobi, pa im ne poveravajte tajne čak ni kada su vam najbolji prijatelji. Oni jednostavno izgaraju od želje da kada saznaju nešto novo, to ispričaju drugima.

Strelac

Mnogo vole da pričaju i često su poznati kao najveći brbljivci u društvu. Uz koju čašicu pričaju i o svemu što ne bi smeli, pa ste sigurniji ako im ne poveravate svoje tajne.

Vodolija

Obično su slobodoumne, pa bi se mogle narugati vašoj potrebi da uobičajene stvari smatrate tajnama. Zato će ih prepričati društvu.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here