Youtube/Benchmark
Samsung Galaxy S22 Ultra

Dosta toga smo već saznali o Samsungovoj Galaxy S23 seriji telefona, a sada nam stižu živopisne fotografije koje nam daju bolji uvid u izgled uređaja.

Galaxy S23 seriju telefona bi trebalo da čine modeli Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra, a očekuje se da će biti predstavljeni tokom februara.

Već smo imali priliku da vidimo telefone na procurelim fotografijama, a sada imamo nove rendere koji standardni i Ultra model prikazuju u različitim bojama.

Više fotografija, u boljoj rezoluciji, možete pogledati ovde.

Galaxy S23 i S23+ će izgledati slično – oba modela imaju tri kamere na poleđini, postavljene vertikalno u levom uglu. Poleđinski panel ima i Samsungovo brendiranje u dnu, a vidljivi su tasteri za paljenje i zvuk s desne strane okvira.

Galaxy S23 Ultra stiže sa nešto četvrtastijim kućištem i ima sistem kamera aranžiran u “P” obliku. Dodatni detalji linije za antenu ukazuju da će ovaj model koristiti metalni okvir.

Samsung za sada još ništa nije zvanično objavio o Galaxy S23 liniji, ali više informacija bismo mogli imati kako se budemo približavali februarskoj objavi telefona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here