Pixabay
Ilustracija

Božanstven izgled, zanimljiv karakter i odlučan stav često su kriterijumi koje mnogi od nas slede tražeći potencijalnog supružnika.

Ipak, ima nekoliko stvari koje ukazuju na to da je partner vredan da mu kažete “da”.

1. Ponašanje prema roditeljima

Jedna od bitnijih stvari je i način na koji se ponaša prema roditeljima. Ako je partner već počeo roditelje da zove “mama” i “tata”, može se reći da ih je svim srcem prihvatio. Ako mu, s druge strane, uvek nešto smeta, nešto nije u redu i morate to da rešite što pre.

2. Vaše želje i ciljevi

Pod tim željama ne mislimo na romantično putovanje.Reč je jednostavno o najsitnijim stvarima koje želite u životu.Ako partner poštuje vaše želje i ako dođe kući rano samo zato što vi jedva čekate da razgovarate s njim ili ga vidite, to simbolizuje njegovu brigu i naklonost prema vama.Znače mu vaše želje i zato je pravi izbor za brak.

3. Motivacija

Tanka je granica između motivacije da postanete bolji i pronalaženja nedostataka, pa te dve stvari nemojte da mešate.Ako vam partner kaže da bi trebalo više da pazite na sebe, to odražava njegovu brigu i ljubav.Ako vas motiviše da idete na posao, ili radite šta želite, znajte da je to – to.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here