Printscreen
Žika Jakšić

Žika Jakšić u emisiji „Nikad nije kasno“ često sa takmičarima priča o ljubavi, vezama, brakovima, ali kada se te teme odnose na njega i njegove najbliže, vrlo retko govori o tome.

Kao što posle razvoda sa Dajanom Paunović nismo saznali ni za jednu njegovu emotivnu vezu, tako se nije pohvalio da je 6. maja postao – svekar.

Njegov stariji sin Andrija tog dana oženio sa devojkom sa kojom je počeo da se zabavlja tačno dve godine ranije.

Na Andrijinom „Instagram“ profilu sve lepo piše – 6. maja 2019. počeo je da se zabavlja sa misterioznom izabranicom, 27. juna naredne godine su se verili, da bi se 6. maja 2021. venčali.

Baš u vreme kada se rađala Andrijina ljubav krunisana brakom njegov otac je ispričao:

– Andrija je završio master na svetski priznatom fakultetu za enologiju i vinarstvo, kao najbolji u poslednjih 25 generacija. Pre tri godine došao je sa idejom da završni rad spremi ovde. Udružio je lepotu župskog grožđa i svoje znanje, i napravio fenomenalno vino koje sada osvaja zlatne medalje na takmičenjima širom Evrope. U jednom trenutku je rekao: tata, jesam tamo bio najbolji, ali sve su to formule i brojevi. Ovo vino je moj master za tebe, pa smo mu dali ime po mojoj emisiji. Iako može da radi u bilo kojoj svetskoj vinariji, odlučio je da pokuša da svoje ambicije ostvari ovde, zbog čega sam presrećan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here