Unsplash

Anketa u kojoj je učestvovalo skoro pola miliona oženjenih muškaraca otkrila je kakve ljubavnice muškarci najčešće traže.

Nažalost, prevara u braku nije retkost. U jednoj od američkih studija otkriveno je da neverstva ima kod preko 40 odsto bračnih parova. Ista studija pokazuje da je veća verovatnoća da će muškarci imati afere i da će verovatnije tražiti više fizičke intimnosti i pažnje.

Godinama je rađeno mnogo istraživanja u kojima su psiholozi, psihoterapeuti, seksolozi i drugi stručnjaci želeli da otkriju zašto ljudi varaju i kakve ljubavnice biraju.

Jedno od veoma zanimljivih i sveobuhvatnih istraživanja sproveo je i sajt za upoznavanje SeekingArrangement. Otkrili su da su skoro dvojica od pet muškaraca na njihovoj stranici bili oženjena. Sajt je analizirao podatke 468.000 oženjenih muškaraca i proučavao njihova pretraživanja i poruke. Otkrili su kakve ljubavnice muškarci najčešće traže.

Kakav je njen izgled?

Za mnoge muškarce, savršena ljubavnica ima sledeće karakteristike:

Starost između 25 i 31 godine

61% muškaraca traži plavušu

47% muškaraca najviše voli zelene oči

33% preferira žene sa atletskom figurom

32% muškaraca želelo je ženu sa grudnjakom veličine 70 D

32% muškaraca preferira bele žene, a slede žene azijskog porekla sa 30%.

Šta je sa ličnošću?

Na portalu su otkrili da su žene sa određenim karakteristikama ličnosti najpopularnije među oženjenim muškarcima. Kaže se da oženjeni muškarci više vole žene koje su otvorene, senzualne i energične.

Važni su i bračni i obrazovni status.

Ironično, čak 98% oženjenih muškaraca preferira ljubavnice koje su slobodne. Čak 86 odsto muškaraca preferira ljubavnice koje imaju diplomu.

Istraživači zaključuju da muškarci žele mladu ženu koja je istovremeno dovoljno zrela da razume i pristane na koncept afere.

Da biste izbegli neverstvo u vezi, svakako je važno da vi i vaš partner izgradite čvrstu, sigurnu vezu u kojoj možete da komunicirate sa poštovanjem i da se međusobno razumete. Čak ni savršena ljubavnica ne može da raskine čvrstu vezu, piše aktivni.si.

1 COMMENT

  1. Dakle ljubavnica mora da je super vumen ali za brak nista ne vredi? Cudni neki muskarci sa losom mastom. Ili savrsen muskarac a fejk njus barata laznim izjavama?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here