EPA/Martin Divisek
Bedžet Pacoli

Lider Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli reagovao je danas na kritike koje su stigle na račun španskog premijera Pedra Sančeza, u njegovoj zemlji, zbog razgovora sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem u Sloveniji, na marginama samita EU-Zapadni Balkan.

Pacoli je na Fejsbuku napisao da bi Španija trebalo da bude ponosna na viziju svog premijera, a ne da ga kritikuje zbog susreta sa Kurtijem.

– Demokratska Španija ne može da se zatvori u kavez onih koji mrze demokratiju i civilizaciju. Pablo Hispan, Pablo Kasado i oni slični njima treba da znaju da su se Kosovari i Albanci rame uz rame borili za demokratiju Španije. Dakle, zašto ste zabrinuti za demokratsku državu Kosovo? – napisao je Pacoli.

5 COMMENTS

  1. Smesan si i.mnogo lazes.Sta sve lupetas da bi ve priznala Spanije.Kojim sve lazima se sluzis.Mozda su i Albanci ratovali i sa Rusima rame uz rame za demokratiju u zemlju koja tije dala gistoprimstvo i postao si milijarder zahvakjujuci Rusiji i njihivim liderima a sada svi Albanci mrze Rusiju sto podrzava Srbiju ali treba da znate da su Rusija i Srbija bratske zemlje i pravislavne vere i imaju neraskidivo prijateljstvo koji niko nemoze da narusi.Spanija Rusija Srbija Kina Indija Brazil Iran nikad vas nece priznati.A samo te zemlje cine oko 5 milijarde ljudi a gde su druge zemlje.

  2. Da naravno!! I vi ste bili glavni Astronauti (ARNAUTI )sa Amerikom
    kad ste sletali na Mars !!!
    Hahahaha koji ste vi ludaci!!

  3. “Шпански борац првоборац” Овим, Титом инспирисаним будалама, никад краја.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here