EPA/Martin Divisek
Bedžet Pacoli

Ministar spoljnih poslova Kosova u tehničkom mandatu Bedžet Pacoli objavio je posredstvom društevnih mreža da Kosovo neće prisustvovati dodeli Nobelove nagrade zbog “kontroverznog pisca i prijatelja Miloševićeve politike”.

Pacoli je ambasadorki Kosova u Švedskoj, Škendije Geci Šerifi naložio da ne prisustvuje ovogodišnjoj ceremoniji dodele nobelovih nagrada u Stokholmu.

„Kosovo ove godine neće prisustvovati ceremoniji dodele Nobelove nagrade u Stokholmu. Bojkotovaćemo događaj zbog kontroverznog dobitnika Nobelove nagrade Petera Handkea, prijatelja i pristalice Miloševićeve politike“, napisao je Pacoli.

Pacoli očekuje i da ambasador Albanije postupi na sličan način.

Kosova nuk do të marrë pjesë në ceremoninë e Nobelit në Stokholm këtë vit. Unë konfirmoj se ambasadorja ynë Znj….

Gepostet von Behgjet Pacolli am Samstag, 7. Dezember 2019

 

2 COMMENTS

  1. ajde objasnite sta je cilj brisanja komentara, kazite jasno i glasno kakve komentare zelite , da ne trosimo vreme uludo. Ako je namera da se plasira samo i jedino jedna strana medalje, pa recite to auditorijumu da su samo vase informacije autenticne, i da su kontra komentari zluradi i nepozeljni. vrlo primitivan stav, iskljuciv, i demonkratski po uzoru na usa i nato informacije?!?

    a evo, pokazalo se da je i ova vest lagarija, kao u ostalom vecina plasiranih iz 51. usd drzave, eto na dodeli bio i provocirao siptarski predstavnik!?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here