EPA/Valdrin Yhemaj
Bedžet Pacoli

Odlazeći kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli izjavio je da nikada neće doći do podele Kosova i da podela postoji, kako je naveo, samo u snovima Kremlja i Beograda.

Pacoli je ovo rekao reagujući na izjavu ruskog ambasadora u Beogradu Aleksandra Bocan-Harčenka koji je kazao da ne razume zašto bi podela Kosova bila presedan u Evropi, preneo je portal Kosovo online.

“Teritorijalni integritet Kosova je nedodirljiv i priznaćete ga pre ili kasnije”, poručio je na Tviteru Pacoli ruskom ambasadoru u Beogradu.

Pacoli je dodao i da je jedini presedan koji je ikada napravljen bio onaj koji je napravila Rusija, kako je naveo, svojom agresijom u regionu bivšeg SSSR.

7 COMMENTS

  1. Vidić Pacoli.Svojevremeno si kupio Jelsina,koji je i inače igrao američki ples,ali kod Putina nisi imao prodju.naravno da se Kocovo neće deliti.Ono je srpsko u celosti i tu nema sna o podeli bar u srpskim glavama.

  2. Zao mi je pacovi da ti kazem da se Kosovo nece deliti a ti lepo dok imas sanse bolje se seli jer ce te kad tad stici pravda. I zapamti Kosovo je Srpsko i zauvek ce biti!!!!!

  3. uvek malo pasce laje i ujeda kad je u drustvu velikih pascadi a kad je samo rep podvije i uz ciku rupu trazi, glavu spasavati. — sikter bre.

  4. svaka cast pacovi istorijske reci a ti dobro znas pacove da su turci bili 500 godina u srpskoj zemlji kosovo i nakon tih godina oni su nestali i vama ce kat tad doci vreme i nestacete zauvek sa srpske svete zemlje ti to dobro znas jer tudje nikada ne moze biti moje a i vama siptarima nase nikada ne moze biti vase uuuuusss…..raaaaaa….ppppppppaaaa kriminaaalaac laazoooovvv

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here