EPA/Martin Divisek
Bedžet Pacoli

Predsednik Novog saveza Kosova Bedžet Pacoli ocenio je da je vlada Aljbina Kurtija zakazala u ispunjavanju i patriotskih i ekonomskih obećanja.

– Nedostatak vizije, iskustva i strategije učinio ih je slabim, jer su se fokusirali uglavnom na besmislenosti. Članovi ove vlade primali su plate, a da nisu doprineli ni ekonomskom napretku, niti rastu životnog standarda. Ranije započeti projekti stoje u mestu, dok se nedostatak brige o građanima, ekonomskom blagostanju i životnoj sredini jasno pokazao kao nesposobnost vlade – rekao je Pacoli.

Smatra da su nepotrebne intervencije vlade u privredi, bilo u privatnom ili javnom sektoru, te da je “intervencionistička” ideologija Aljbina Kurtija, dovela javna preduzeća u jadno stanje.

– Pogledajte u kakvom su stanju putevi, životna sredina… Sve je uništeno i ova vlast ne preduzima ništa da to spreči… – rekao je Pacoli.

2 COMMENTS

  1. Pa da – u nasoj modernoj Srbiji je med i mleko. Sve je sofisticirano, tehnologija na najvisem svetskom nivou, prosecna plata na evropskom nivou…ugledajte se na Acinu Srbiju

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here