EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Hoće li se razvesti ili ne? Bilo je to pitanje koje je dobilo odgovor i pre nego li je svet postao s time upoznat. Jer, fudbaler PSŽ-a Mauro Ikardi i njegova životna saputnica, i menadžerka Vanda Nara već su bili potpisali papire za razvod njihove osmogodišnje veze krunisane brakom. Sve je već bilo na stolu, a onda se dogodio preokret.

Svet je s time upoznala gospođa Ikardi na njenom, inače uvek dobro posećenom Instagram profilu.

– Fotografije koje sam postavljala poslednjih meseci pokazuju koliko smo bili dobri i sretni. Jako me je povredilo to što se dogodilo. Svaki dan sam tražila od Maura razvod. Kad je shvatio da nema povratka, rekao mi je da ne možemo ovako da nastavimo. Shvatio je da, ako je rastanak jedini način da prekinemo toliku bol, onda to treba da učinimo.

Otišli smo do advokata. Za dva dana Mauro je prihvatio sve uslove i potpisali smo ugovor. Sutradan mi je napisao pismo kakvo mi niko nikada nije napisao: “Sve sam ti dao i ti imaš sve, nadam se da možeš biti sretna jer bi me to usrećilo”. I tu sam nešto shvatila: I da imam sve, nemam ništa ako nisam s njim. Sigurna sam da će nas ovaj loš period kroz koji prolazimo ojačati kao par i kao porodicu.

– Važno je da smo oboje imali slobodu stati na kraj našoj osmogodišnjoj vezi, ali s dušom umornom od plakanja, ponovno smo slobodno birali jedno drugo. Volim te, Mauro Ikardi – napisala je Vanda.

Ovu njenu objavu možete pogledati OVDE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here