Pantelić: Slaviće me u Zagrebu

0

Naime, Pantelićev Ajaks igra u poslednjem kolu protiv Anderlehtu iz Belgije i eventualnim porazom holandske ekipe Dinamo bi ispao iz daljnjeg takmičenja.

 

Pantelić je u razgovoru za Sportske novosti odbacio špekulacije da bi ekipa Ajaksa mogla da ‘se skloni’ Anderlehtu u poslednjem kolu Lige Evrope u utakmici koja odlučuje o eventualnom plasmanu jedinog predstavnika Hrvatske u nokaut fazu Lige Evrope. Pantelić je rekao da “ne bi pustio rođenog brata”.

 

“Znam da ću biti popularan u Zagrebu, ako dam gol i pobedimo Anderleht. Pre svega igram za svoj klub i za sebe", poručio je Pantelić i umirio skeptike u Maksimiru koji se boje da bi Dinamo mogao da strada kao “kolateralna žrtva”.

 

"Marko, Srbine, daj gol, mole te braća Hrvati!” naslov je beogradskog Kurira koji hrvatski mediji rado prenose, a Pantelićev intervju prenosi pod naslovom “Slaviće me ceo Zagreb”.

 

U grupi A Ajaks dočekuje Anderleht, Dinamo ekipu Temišvara a Zagrepčani bi mogli do plasmana u šesnaestinu finala u slučaju da pobede, a Belgijanci izgube.

 

Zanimljivo je da su Zagrebčani zaboravili kako im je UEFA progledala kroz prste, po ko zna koji put, zbog divljanja njihovih “navijača“ na gostovanjima, pa im sada treba pomoć nikoga drugoga nego Srbina.

 

"Purgerima“ jedino odgovara pobeda Dinama i Ajaksa, a to što je Srbin u Ajaksu danas nije problem jer Pantelić trese mreže na svim utakmicama. Izgleda da su zaboravili kako je Pantelić pocepao Dinamo na praznom Maksimiru.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here