Maksimalno se trudim da postignemo dogovor sa Draganom Stojkovićem za kojeg sam nedavno rekao da je bio i ostao prvi kandidat za selektora.

Stojković isto želi da preuzme reprezentaciju, tako da i on i FS S zajednički ulažu ogroman napor da se to konačno i dogodi, izjavio je danas zamenik predsednika FS S Marko Pantelić.

On je na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije obavestio članove o aktivnostima u vezi sa izborom novog selektora A reprezentacije.

– Predočio sam Izvršnom odboru na čemu sam radio prethodnih nedelja što se tiče izbora selektora A tima. U odnosu na ovo što sam rekao potrebno je još malo strpljenja, tako da je IO saglasan da novog selektora imenujemo do polovine februara – izjavio je Pantelić Tanjugu.

Kako je naveo, razgovarano je sa sedam kandidata, a trojica su užem izboru.

– Prema tome Savez će ukoliko slučajno ne bude dogovora sa Stojkovićem, u šta lično čisto sumnjam, u navedenom vremenskom okviru imenovati novog selektora naše najbolje reprezentacije – rekao je Pantelić.

1 KOMENTAR

  1. dokle ovaj lupa sa ovom propagandom,stojkovic je prevara kao igrac a isti je kao treneer.kao igrac nije mogao da igra u italiji i francuskoj,samo u japanu gde je igrao ziko sa 42 godine.dosta sa tom propagandom,ima mnogo ljudi koi ne misle da je on dobar tzrener.kao trener nista nije postigao,koje su reference da on bude trener.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime