Promo
Džordan Parks

Kada neko zameni sunčani San Dijego i pogled na beskrajni Pacifik za život u prestonici Srbije i panoramu u kojoj dominira Sava, onda mora biti da ga je novi grad privukao nekom specijalnom magijom. Ovo je, ukratko, priča Džordana Parksa i njegove partnerke Kerolajn, rođenih Amerikanaca koji već godinu dana uživaju u svim pogodnostima života u BW Residences. A sve je počelo 2015. godine…

“U Beograd sam došao da posetim svog prijatelja iz Srbije. Pretpostavljam da su mi prvi utisci bili isti kao kod svih stranaca koji prvi put borave u ovom gradu – da su ljudi veoma otvoreni i prijateljski raspoloženi prema gostima iz drugih zemalja. Takođe, osećao sam se veoma bezbedno”, priča Parks, koji je u Beograd preselio posao i stekao brojne prijatelje. Tragao je za načinom da se ovde trajno nastani i, kad je čuo da na obali Save nastaje nova gradska oblast, više nije bilo dileme gde će “baciti sidro”.

“BW Residences je ultramoderna zgrada i u njoj se nalazi sve što vam je potrebno. Recimo, čak ni mnoge ekskluzivne zgrade u Sjedinjenim Američkim Državama nemaju bazen. On je rezervisan samo za najskuplje rezidencijalne delove. Ono na osnovu čega sam ja prelomio, međutim, bila je fenomenalna i ogromna terasa, značajno veća od onih koje možete da nađete u drugim projektima. S obzirom da dugo sedim za računarom i već imam zdravstvene probleme zbog toga, ideja da radim na terasi tokom lepih dana bila je prosto neodoljiva.”

Pored terase, kao jedan od najvećih kvaliteta ističe velike prozore od poda do plafona. Život stanarima olakšavaju neprekidno otvorena recepcija i služba održavanja. Parksa ovaj način stanovanja podseća na onaj koji praktikuju Njujorčani.

Džordan i Kerolajn tek treba da ugoste američke prijatelje u svom novom domu, ali su sigurni da će i oni biti oduševljeni standardom života u Belgrade Waterfront-u. U ovaj “paket”, pored onoga što imaju u zgradi, ulaze i pogodnosti koje se odnose na aktivnosti na otvorenom.

“Uživamo u vožnji bicikla tokom lepog vremena. Imamo i korgija koji obožava da juri Sava Promenadom. Najviše se radujem otvaranju novih restorana, kao što je Buddha Bar”.

Dok se nije preselio u Beograd, Parks je promenio nekoliko stanova u višespratnicama u Los Anđelesu i San Dijegu i kaže da najnovije iskustvo apsolutno može da parira onom koje nosi iz Kalifornije. Sebe vidi na obali Save i za deset godina. A kako vidi Belgrade Waterfront u istom periodu?

“Očekujem da će biti otvoreno mnogo međunarodnih restorana, savremenih teretana, kao i brojne diplomate koje će se ovde doseliti. Ovo će biti baš lepa, moderna četvrt, a Beograd svakako postaje međunarodna prestonica”, zaključuje Parks.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here