Partizan bez predsednika u Bugarskoj!

0

Teška misija: Brašanac, Škuletić, Nikolić, Grbić i Lukić
 

Proverene snage i za Bugarsku! Sa beogradskog aerodroma ”Nikola Tesla” fudbaleri Partizana odleteli su za Varnu odakle će autobusom produžiti za Razgrad, gde ih u sredu od 20 časova čeka prvi okršaj sa Ludogorecom u reprizi prošlogodišnjeg obračuna trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 

Šef struke Marko Nikolić odlučio je da na put povede 18 igrača, a u odnosu na one koji su putovali minule sedmice na Farska Ostrva spisak je promenjen za nekoliko imena. U ekipu se, posle lakše povrede stopala, vratio štoper Branislav Trajković, iz omladinske reprezentacije Srbije stigao je Andrija Živković, prilici se nada i Saša Marković, a iz konkurencije su ispali defanzivac Miloš Ostojić, levi bek Nemanja Petrović, kao i napadač Ismail Beko Fofana.

 

Za meč sa Ludogorecom, za koji trener Nikolić kaže da nije pitanje života i smrti, u kombinaciji su: Golmani: Milan Lukač, Živko Živković; Defanzivci: Miroslav Vulićević, Branko Ilić, Branislav Trajković, Vojislav Stanković, Vladimir Volkov, Nikola Gulan; Vezisti: Darko Brašanac, Nikola Drinčić, Saša Ilić, Saša Marković, Petar Grbić, Andrija Živković, Nikola Ninković, Predrag Luka; Napadači: Danko Lazović, Petar Škuletić.

 

Crno-beli će na Ludogorec areni trenirati od 19.30. U odsustvu predsednika Dragana Đurića, na čelu ekspedicije Partizana u Bugarskoj biće potpredsednik Mile Jovičić, dok će posle niza godina jedno evropsko gostovanje crno-belih propustiti njegov saradnik po funkciji i dugogodišnji član uprave kluba iz Humske 1, Ratomir Babić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here