Sportski direktor KK Partizan Zoran Savić rekao je da je klub u pregovorima sa trofejnim stručnjakom Željkom Obradovićem, ali da još nije sve gotovo.

On je naveo da razgovor sa Željkom postoji već izvesno vreme, ali da se ni blizu posao nije završen.
– Apsolutno nismo sve završili. To nije istina. Pričamo sa Obradovićem, ali su pregovori daleko od gotovih – izjavio je sportski direktor Partizana Zoran Savić za Sport klub.

– Pojavile su se informacije, pričao sam sa klubovima. Partizan je klub koji volim, gde sam počeo, tu sam proveo najlepše godine. Tu sam stekao mnogobrojne prijatelje… Ljudi će uvek pričati, a ja sam rekao da ću odluku o tome gde ću nastaviti da radim doneti krajem juna, u dogovoru sa porodicom i nekim ljudima do čijeg mišljenja mi je stalo. Nikakve pregovore nisam vodio ni sa kim. Imam čoveka koji mi vodi pregovore, on mi donese informaciju o klubu, i ja posle toga sednem sa ljudima. Ako sam uspeo da procenim da mi je interesantno, sednem i pričam sa ljudima. Ako ne, onda ne pričam, jednostavno ne želim da oduzimam vreme ljudima. Znaćemo za dvadesetak dana – izjavio je Željko Obradović za N1 desetog juna.

Prethodno je list “Kurir” preneo da će Obradović biti novi trener košarkaša Partizana, da je sa crno-belima potpisao trogodišnji ugovor i da se vraća u klub sa kojim je 1992 .godine postao šampion Evrope.

Obradović je bez angažmana otkad je 2020. godine posle sedmogodišnjeg mandata napustio istanbulski Fenerbahče.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here