Fudbalski klub Partizan završio je zimski deo priprema, i to, u Kataru gde je igrao sa izuzetno kvalitetnim rivalima Rostovom, Lokomotivom i ruskim Spartakom. A, po svemu sudeći, u bliskoj budućnosti mogao bi da se sretne i sa Dinamom iz Zagreba.

Naime, kako prenosi Telegraf.rs, crno-beli ostavili sjajan utisak na organizatore i domaćina turnira, pa je klubu uručen poziv i za letnje izdanje “Premijer kupa”, koji će biti održan u Austriji za nekoliko meseci!

Za sada je poznato da će tokom priprema, na turniru učestvovati sigurno CSKA i Spartak iz Moskve, a ideja je da četvrti učesnik bude Dinamo iz Zagreba, učesnik grupne faze Lige šampiona i verovatno najorganizovaniji klub na Balkanu u ovom trenutku.

Zbog činjenice da je letnja pauza između dve sezone veoma kratka, te da timovi sa ovih prostora rano ulaze u evropske kvalifikacije, okvirni plan je da turnir u Austriji bude održan krajem juna, odnosno početkom jula i da, poput minulog u Dohi, zapravo bude generalna proba Partizanu i ostalim timovima za početak sezone.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here