Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kup Srbije pošto su u četvrtfinalnom duelu pobedili Voždovac sa 4:0.

Već od samog starta je Partizan krenuo ofanzivno, ali se Voždovac nije povukao, već je tražio svoje šanse, da bi Lazar Marković imao neverovatan promašaj već u drugom minutu susreta.

Nastavili su crno-beli da nižu prilike, Asano, Holender i ostali su se odlično kretali, a Natho to čitao i posle niza prilika usledio je još jedan korner, posle koga Partizan postiže gol.

Bilo je tu odbitaka i najbolje se snašao Šćekić koji je otvorio stopalo i na asistenciju Asana pogodio za vođstvo 1:0 u 24. minutu susreta.

U nastavku je Partizan nastavio sa pritiskom. Tako je Jojić centrirao iuz ugla, a Igor Vujačić bio najviši u skoku na prvoj stativi, odakle je poslao loptu u suprotan ugao – 2:0.

Do kraja se nastavila serija golova rno-belih. U 51. minutu domači fudbaleri postigli su i treći gol. Lazar Marković je centrirao po zemlji, a sve je pratio Takuma Asano i rutinski pogodio sa pet metara 3:0.

Konačan rezultat postavljen je 7 minuta kasnije. Jojić je proigrao Holenedra iza leđa odbrane gostiju, usledio je udarac, koji je golman Krunić odbio, no, sve je pratio Bibras Natho, kome nije bilo teško da iz neposredne blizine pošalje loptu u mrežu za 4:0.

Ovom pobedom crno-beli su nastavili pobednički niz i plasirali se u polufinale Kupa Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here