Foto: MN Press
KK Partizan

Kompanija NIS i Košarkaški klub Partizan potpisali su danas ugovor o sponzorstvu, čime je nastavljena uspešna višegodišnja saradnja.

Kako je saopštio klub, ugovor su u Kući košarke “Partizan“ u Beogradu potpisali Kiril Tjurdenjev, generalni direktor kompanije NIS i Ostoja Mijailović, predsednik košarkaškog kluba Partizana.

Kompanija NIS i košarkaški klub Partizan neguju dugogodišnje partnerstvo koje je 2013. godine preraslo u generalno sponzorstvo kompanije, čime je NIS dao „vetar u leđa“najuspešnijem srpskom košarkaškom klubu za pobede u domaćim i evropskim takmičenjima.

– Ono što je zajedničko kompaniji NIS i košarkaškom klubu Partizan jeste spremnost na izazove, šampionski i timski duh. Nastavkom saradnje potvrđena je orijentisanost ka istom cilju – ostvarivanju najboljih rezultata, kao i da uzajamno poverenje i podrška neizostavno vode ka uspehu – navodi se u saopštenju.

 

Nakon potpisivanja novog ugovora generalni direktor kompanije NIS Kiril Tjurdenjev poželeo je crno-belima da sezonu završe šampionski.

– U sportu kao i u životu, pobede su veoma važne. Jedna od najvažnijih pobeda je i mogućnost da sačuvamo svoje prijateljstva uprkos svim izazovima. Naše partnerstvo sa KK Partizan traje duže od jedne decenije i mi ga pažljivo čuvamo i unapređujemo iz godine u godinu. Zajedno smo prošli i lepe i teške trenutke i srećni smo što ove sezone ponovo možemo da se radujemo uspesima i sportskim pobedama. Gospodine Mijailoviću, želimo vam da ovu sezonu završite onako kako ste je i započeli – šampionski. A u nama ćete i dalje imati pouzdanog partnera i vernog navijača – istakao je Tjurdenjev.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović rekao je da je ovo veoma važan dan za KK Partizan.

– Obnova ugovora o generalnom sponzorstvu našeg glavnog sponzora je nešto što daje garanciju Partizanu da će u budućnosti praviti rezultate koje javnost očekuje od nas. Mi ciljeve imamo, a kristal ispred nas pokazuje koliko godina traje saradnja između NIS-a i Partizana. Naša saradnja je stara 14 godina i želim da napomenem kako veliki deo ovog sponzorstva ide za razvoj naših mlađih kategorija. Kompanija NIS je sa svojim brendom Jazak podržala i rad letnjeg kampa naših mlađih kategorija i to je jako važan segment KK Partizan, po čemu je on i poznat. Naši ciljevi za ovu sezonu su potpuno poznati i mislim da bi ih teško ostvarili i oni uopšte bili u našim planovima bez vaše podrške koju imamo godinama unazad – rekao je Mijailović.

Još jednu stvar bih želeo da napomenem, NIS treba da bude primer našim kompanijama koje posluju u Srbiji, zato što je to društveno odgovorna kompanija koja ulažući u sport, ulaže u ambasadore naše zemlje u celoj Evropi, rekao je Mijailović.

– Ambasadori jesu naši klubovi i naši igrači koje školujemo i koji postaju veliki i važni ljudi. Oni promovišu našu zemlju a samim tim i naše kompanije. To je jedna povezana stvar i želim iskreno da se zahvalim u ime KK Partizan i svih naših članova na ovoj podršci koja je za nas jako važna – poručio je Mijailović.

Košarkaški klub Partizan NIS je do sada osvojio 21 put osvajao je nacionalno prvenstvo, 16 puta nacionalni kup, šest puta Jadransku ligu i jednom Superkup ABA lige.

Partizan je osvojio Evroligu 1992. godine, što je najveći uspeh u srpskoj klupskoj košarci.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime