Fudbaleri Partizana izgubili su od ekipe Mladosti u Lučanima u 12. kolu Superlige Srbije rezultatom 1:0.

 

Strelac je bio Lazar Jovanović u 77. minutu posle akcije fudbalera domaćih, posle tog centaršuta i udarca glavom Nemanja Stevanović je umesto da uhvati ne toliko nezgodnu loptu odbio do Jovanovića koji je smestio u mrežu.

Crno-beli su u ovaj susret ušli kao favoriti, ali nisu uspeli da prenesu tu ulogu na teren. Jesu fudbaleri beogradske ekipe bili dominantniji, pogotovo kada su u pitanju udarci ka golu rivala, ali nisu uspeli da slome protivnika u završnici napada.

U 31. minutu je Umar Sadik pao u šesnaestercu Mladosti, ali Novak Simović, sudija meča, procenio je da nema materijala za jedanaesterac

Mladost se uglavnom branila i osim nekoliko kontranapada nisu pretili Partizanu. Najopasniji su bili u samom finišu poluvremena, upravo posle dobre kontre. Međutim, spetljali su se u šesnaestercu Vladimira Stojkovića i prilika je otišla u nepovrat.

Stadion: Mladosti, Lučani. Sudija: Novak Simović. Strelac: Jovanović u 77. minutu.

Mladost: Zečević, Andrić, I. Milošević, Šatara, Leković, B. Milošević, Jovanović (od 90+4 Tanko), Pavlović, Eliomar (od 89. Pešić), Radivojević (od 83. Sinđić), Odita.
Partizan: Stevanović, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar (od 62. Suma), Šćekić, Tošić, Natho, Asano (od 72. Lakčević), Sadik (od 83. Ivanović).

Rezultati:

Petak:
Čukarički – Vojvodina 0:0
Crvena zvezda – Rad 3:1 (2:0)
(Pavkov 6, Marin 40p, Gobeljić 75 – Perendija 66)

Subota

Mladost – Partizan 1:0

(Jovanović 77)

Javor – TSC 18h
Proleter – Radnik 18h
Radnički – Napredak 18h
Spartak – Inđija 18h
Voždovac – Mačva 18h

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here