Fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu Novi Pazar sa 4:1 u 21. kolu Superlige Srbije.

Pre ovog susreta crno.beli su vezali 9 mečeva u kojima su slavili, pa je i pobeda bila važba izabranicima Aleksandra Stanojevića za nastavak pobedničke serije.

Kada je reč o samom susretu, Partizan je nametnuo svoj ritam od starta meča. Ipak, izglednijih prilika u prvih dvadesetak minuta nije bilo.

Potom u 26. minutu, Lazar Marković imao je odličnu priliku da zatrese mrežu, ali nije zahvatio loptu onako kako j eželeo na nekoliko metara od gola, iskosa, pošto je golman gostiju Drobnjak intervenisao posle udarca Asana. Markovića kao da je iznenadila odbijena lopta, pa je nije najbolje zahvatio u prilično izglednoj poziciji.

Do kraja poluvremena nije bilo golova, da bi u nastavku, u 54. minutu Marković doveo svoj tim u vođstvo. Posle lošeg ispuavanja golmana Drobnjaka lopta je stigla do Markovića koji bez većih problema dovodi svoj tim u vođstvo.

Samo 8 minuta kasnije, usledio je penal za crno-bele, a precizan je bio Natho. U tim momentima Partizan je potpuno kontrolisao igru pa je Holender u 63. minutu zakačio loptu posle centaršuta Miljkovića i pogodio mrežu glavom.

Prava goleada se nastavila. Tako je Kojić smanjio rezultat na 3:1, da bi Vlajković loše odreagovao posle centaršuta Štulića i ubacio loptu u sopstvenu mrežu – 4:1.

SASTAVI

PARTIZAN: Popović, Miljković, Vujačić, S.Marković, Obradović, Zdjelar, Jojić, Suma, Asano, L. Marković, Holender.

NOVI PAZAR: Drobnjak, Vlajković, Tomić, Hadžibulić, Mijić, Zimonjić, Islamović, Aganspahić, Stoiljković, Kovačević, Kojić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here