Foto: MN Press
FK Partizan

Fudbaleri Partizana poraženi su od Flore u Talinu sa 1:0 u meču Grupe b Lige Konferencija.

Pre ovog meča, crno-belima je bio potreban bod da obezbede nastavak takmičenja. Trener Aleksandar Stanojević nije mogao da računa na nekoliko važnih igrača u Talinu, pa je za duel protiv šampiona Estonije morao da iskombinuje sastav od igrača koji su mu na raspolaganju.

Posle ovog poraza, Partizan je ostao na sedam osvojenih bodova, a Flora ima pet. Gent je obezbedio prvo mesto sa 10 bodova, dok Anortozis ima dva.

Posle nešto mirnijeg početka, prvi je zapretio Partizan, i to, preko Rikarda u 8. minutu. Pokušao je napadač Partizana da se provuče kroz gomilu odbrambenih fudbalera, ali ga jedan u poslednjem trenutku sprečio da šutira.Ipak, samo minut kasnije Flora vezuje dve dobre prilike, ali odbrana Partizana odlično reaguje i sprečava vođstvo.

Do kraja poluvremena ritam meča je opao, a u 43. minutu  Uroševiću je, posle jednog od duela, raskrvavljena glava, a sudija je insistirao da mora da napusti teren dok se povreda ne sanira. Samo minut kasnije Flora dolazi do gola preko Milera. Preskočila je lopta Saničanina, Pom je centrirao, a igrač estonskog kluba je pogodio glavom u suprotan ugao.

U nastavku, Flora se odlično branila dok su crno-beli imali inicijativu i stvarali šanse, ali bez konkretnog učinka. Najbolju priliku imao je Jojić u 77. minutu. Jojić je sjajno šutirao, ali je golman Flore odbranio  i sačuvao svoj gol.

Do kraja,

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here