Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Inđije rezultatom 3:0 u 16. kolu Linglong Superlige Srbije.

 

Meč je odigran na stadionu u Humskoj, a počeo je minutom ćutanja pošto je objavljeno da je preminuo mali Isaija Pantić.

Već u petom minutu je Aleksandar Šćekić je uspeo da savlada golmana gostujuće ekipe Miloje Preković, ali je njegov udarac završio na prečki.

Ofanziva domaćih je urodila plodom u 18. minutu kad se u strelce upisao Zoran Tošić, pošto su prethodno Takuma Asano i Umar Sadik uspeli da “ukradu” loptu iz nogu protivnika u kaznenom prostoru.

Prvo poluvreme je obeležilo i petominutni prekid utakmice zbog pogrdnog skandiranja navijača Partizana upućenog predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi.

U nastavku (51. minut) je Strahinja Pavlović centrirao iz kornera, kao i u nekoliko navrata ranije, glavom skrenuo ka stativi, a tu se, umesto ranije Sadika, tada našao reprezentativac Crne Gore i klizećim startom poslao loptu u mrežu Prekovića.

Već u sledećoj akciji Partizan je stigao do šanse da poveća prednost, Asano se našao u prodoru ka golu protivnika, u toj nameri ga je sprečio Nikola Dimitrijević.

Arbitar Milan Ilić se našao u neposrednoj blizini, pokazao je na belu tačku, a japanski reprezentativac je iskoristio priliku da postigne prvi gol u Linglong Superligi Srbije.

Mrlju na utakmicu je ostavila i teška povreda Šćekića nekoliko minuta kasnije.

Partizan: Kljajić, Lutovac, Ostojić, S. Pavlović, Brežančić, Zdjelar, Šćekić, Tošić, Suma, Asano, Sadik

Inđija: Preković, Dimitrijević, Rogač, Vidić, M. Ilić, Josović, M. Janjić, Jovanović, Bjeličić, Milosavljev, Bastajić

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here