Filip Stefanović, koji kroz mesec puni 17 godina, primio nagradu Fudbalskog saveza Srbije za efektan slalom kroz Radovu odbranu, krunisan pogotkom u petom kolu domaćeg prvenstva. 

Naš kadetski reprezentativac je na utakmici protiv Rada zatresao mrežu posle pravog slaloma kroz odbranu gostiju i apsolutno zaslužio nagradu koju od ove sezone dodeljuje Fudbalski savez Srbije. Pored glasa publike na društvenim mrežama, Stevanović je dobio i glasove trojice selektora FSS Nenada Milovanovića (mlada), Igora Spasića (omladinska) i Dejana Brankovića (do 17 godina). Nagradu Filipu Stevanoviću uručio je Nebojša Petrović, direktor medijske službe FSS.

– Hvala puno FSS na ovoj nagradi. Sat je prelep i nosiću ga sa zadovoljstvom. Nemam problema sa kašnjenjem na treninge, najmladji sam u ekipi i od mene se očekuje da uvek stižem medju prvima. Serija golova je počela protiv Konaha, nastavila se protiv Mačve i Rada. Drago mi je da su selektori glasali za moj gol, ali mi je još veća satisfakcija što ni za publiku na društvenim mrežama nije bilo dileme – rekao je Stefanović.

– Zahvaljujući mojim golovima, Partizan je stekao monogo novih navijača u Arilju. Bio sam impresioniran prizorom na poslednjoj utakmici kada su dečica iz mog prvog kluba OFK Vranića došla da navijaju za crno-bele.
O Partizanovoj legendi Saši Iliću s kojim će ponovo sarađivati u kadetskoj reprezentaciji.
– Sale Ilić je legenda kluba i mnogo nam nedostaje na treninzima i utakmicama. Uživali smo u njegovim potezima, dizao je atmosferu u svlačionici. Sada je trener u kadetskoj selekciji i možda nam se ponovo ukaže prilika da sarađujemo. Moje je da pružam dobre partije, a na selektorima je da odluče za koju cu selekciju nastupati u datom trenutku. Ostaje mi za uspomenu prvenac u dresu pionirske reprezentacije Srbije, protiv Hrvatske na razvojnom turniru u Sloveniji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here