Zvezdara teatar

Jedna od vodećih komedija na repertoaru Zvezdara teatra, „Pasivno pušenje“, Nebojše Romčevića u režiji Egona Savina, biće izvedena 12. marta u Frankfurtu, u hali Folkshaus Sosenhajm (Saalbau Volkshaus Sossenheim).

Svoje lično nesvakidašnje iskustvo na Aerodromu „Šarl de Gol”, gde ga je policija zbog kompjuterske greške kojom je zamenjen identitet ispitivala, dramski pisac Nebojša Romčević pretočio je u ovu komediju koja se već sedmu godinu izvodi u teatru pod zvezdama.

Glavni junak ove predstave, profesor francuskog, pokušava da prenese sarmu preko granice, i tu nastaje drama koja će vas zagarantovano nasmejati.

U predstavi igraju: Aleksandar Đurica, Radoslav Rale Milenković, Mladen Andrejević i Marko Baćović.

– Nama najdraži komični junak – Srbin intelektualac je lik koji umire da bi se dopao. U toj potrebi nasušnoj da se svidi, da bude pohvaljen od nekog komesara ili kancelara, naš će Srbin ostati bez ijednog ubeđenja, ali će za svako biti spreman da umre… ili bar da pusti druge da umru – kaže između ostalog pisac Romčević.

Komediju za koju je scenografiju radila Vesna Popović, a kostime Jelena Stokuća, Rale Milenković je opisao kao “nepotkupljivo bezobrazan komad”.

Karte se mogu nabaviti na sledećim prodajnim mestima: Reisebϋro Agentur Joker (Ffm i Off) kao i LOFT Cafe Bar Friedensplatz 12, Rϋsselsheim.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here