K1 Televizija - YouTube/PrintScreen
Paulina Manov

Glumica Paulina Manov, koja se na veliko platno vratila ulogom Ljiljane u filmu “Toma”, ispričala je da je tokom proteklih deset godina prošla kroz određene psihičke i emotivne krize, te da se u jednom trenutku i ugojila, što je otežavalo njeno kretanje i svest o sebi.

– Budući da je moje iskustvo s muškarcima bilo vrlo skromno, ali vrlo rđavo, neposredno pre upoznavanja sa Vladimirom, čvrsto sam odlučila da se muškog pola manem i posvetim uređenju svog stana koji sam tek pazarila. Vladu sam primetila na premijeri predstave Ne igraj na Engleze – ispričala je glumica u emisiji “Balkanskom ulicom” autorke Vesne Dedić.

Vrlo brzo Vladimir Đurđević postao je njen partner, a zajedno su dobili i ćerku Minu. Istakla je da joj je taj period života bio najlepši, ali i najizazovniji. Ugojila se trideset kilograma, a kako dugo nije radila, usledile su i emotivne i kreativne krize.

– Volela sam svoje telo i to što imam višak masnih naslaga na koje Minu mogu da naslonim i da joj bude udobno. Nisam imala ogledalo da vidim do koje je mere to otišlo, samo sam primetila da ne mogu da uđem u stvari koje sam ranije nosila, ali i da se sve teže krećem i osećam kao da imam još jednu osobu obmotanu oko sebe. Pošto sam prestala da dojim, otpočela sam s dijetom i napornim treninzima, i vrlo brzo u pozorištu igrala devojčicu. Imala sam veliku podršku porodice, tačnije supruga i mame, koji su na moju molbu prestali da u kuću donose pivo, slaninu i sir. Ono što je meni u čitavom tom procesu bilo veoma važno jeste da sam zavolela sebe – rekla je glumica.

– Period Mininog rođenja vezan je i za pauzu u poslu. Gotovo deset godina nisam radila, a kako mi je bilo potrebno da igram nove uloge, moj mozak je stvorio još jednu ličnost – Jovanu, koja je imala zadatak da čuva Minu. U mene se uselila i tu je živela godinu dana. Jednom mi je frizer rekao: Da li si ti normalna, kakva Jovana, izludećeš dete – što me je trglo pa sam ćerki ubrzo kazala da je Jovana morala da ode kod majke Radmile u Nemačku, a kada je malo porasla, porazgovarala sam s njom na tu temu, laknulo mi je kada je rekla da je shvatila da je to sve igra – ispričala je ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here