EPA-EFE/DAVID SWANSON

Glumica Penelope Kruz našla se na naslovnici španskog izdanja časopisa “Vogue”.

Ona je za fotografisanje septembarskog izdanja pomenutog magazina ponela kratki kombinezon od lateksa koji akcenat stavlja na njene bujne grudi. Celokupno izdanje upotpunila je zlatnim aksesoarima u predelu struka i vrata, a što se tiče njene frizure, podignuta pletenica se savršeno uklopila uz fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue España (@voguespain)

Kako je saopštilo uredništvo iz časopisa, glumica je u septembarskom izdanju “Voga” pričala o projektu, tačnije predstojećem trileru “Na marginama” koji je režirao Huan Dijego Bota, a, upravo, Penelopa tumači glavnu ulogu. Takođe, kako prenose, ona je i producentkinja filma, pored toga što je i protagonista trilera.

“Špankinja se sa neobičnom snagom suočava sa svim dobrim što dolazi, kao i sa najrizičnijim stvarima na svojoj strani”, napisali su oni povodom filma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue España (@voguespain)

U intervjuu za “Vogue”, takođe, je otkrila da joj se život u potpunosti promenio kada je postala majka.

– Najradikalnije promene koje su mi se dogodile bile su kada sam postala majka. Vaš život se u potpunosti promeni i to je drugačije od bilo kog projekta. Majčinstvo je prioritet u mom životu – rekla je glumica.

Govoreći o svojoj karijeri glumice, Penelope je istakla da čovek, odnosno, jedan glumac nikad ne nauči sve o poslu, već da je glumac doveka “đak, šegrt koji uči”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue España (@voguespain)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here