pixabay.com
Foto: Ilustracija

Američko ministarstvo odbrane potvrdilo je da su snimci i fotografije na sajtovima koji prate pojave neidentifikovanih letećih objekata – NLO autentični.

Kao i da ih je zabeležila posada broda „Rasel“ na obali San Dijega u julu 2019. godine.

“Mogu da potvrdim da su navedene fotografije i video snimci zabeležili pripadnici mornarice“, saopštila je portparolka Pentagona Sju Gaf za „Si-Bi-Es Njuz“.

Ona je naglasila da u cilju održavanja bezbednost i izbegavanja otkrivanja informacija koje bi mogle biti od koristi potencijalnim neprijateljima, Ministarstvo odbrane ne raspravlja javno o detaljima svojih posmatranja ili ispitivanja različitih pojava zabeleženih u vazdušnom prostoru, uključujući i ove upade označene kao neidentifikovane vazdušne pojave.

Gaf je rekla i da je Ministarstvo odbrane osnovalo Radnu grupu za NLO koja se bavi proučavanjem video snimaka poput ovih i drugih neobjašnjivih pojava, i da je to telo uključilo i ove incidente u svoja tekuća ispitivanja.

U decembru je u Kongresu izglasan zakon o finansiranju koji podrazumeva i direktivu direktoru Nacionalne obaveštajne agencije i Ministarstvu odbrane da u narednih šest meseci objavi izveštaj o ovakvim pojavama.

2 KOMENTARA

  1. 11 semtebar Neki tamo amateri napali Ameriku Budzet za odbranu od terorista ode u nebo Stampaj dolare ceo svet placa njihovo ludilo.Sad vanzemaljci guraj lovu.Mislim stvarno.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime