pixabay.com

Razdoblje bez seksa idealna je prilika da saznate šta vas uzbuđuje, a šta ne, da poradite na boljoj formi, ali i odmorite živce od straha od neželjene trudnoće…

Iako seks jača srce i produžava život, i “sušna” razdoblja imaju svojih prednosti, naročito za psihu. Višak vremena izvrsna je prilika za rad na sebi i telesnoj formi.

Bolja forma, više samopouzdanja

Žene tokom seksa mogu da budu izrazito nesigurne u svoje telo, preispituju se da li su dovoljno dobre ili privlačne što loše utiče na njihovo samopouzdanje. Period bez seksa menja prioritete, pa višak vremena može da se utroši na vežbanje i promenu ishrane. Bolja forma sigurno će podići samopouzdanje i poboljšati način na koji gledate svoje telo.

Prilika za istraživanje sopstvenog tela

Razdoblje bez seksa prilika je za istraživanje sopstvenog tela. Od toga najviše mogu da profitiraju oni koji nikada s partnerom nisu postigli vrhunac, pa sada mogu da saznaju šta ih uzbuđuje, a šta ne i koje dodire zapravo vole.

Nema više drame ni straha od trudnoće

Život u paru uprkos svojim prednostima može da bude veoma naporan. Partneri međusobno treba da se usklade i prave kompromise, pa i po pitanju seksa zbog čega su svađe neizbežne. Bez seksa nema ni drame, što će uveliko smiriti živce, ali ni straha od neželjene trudnoće.

Više ćete ceniti seks

Sušno razdoblje uči kako više ceniti seks. Jednom kad završi, valjanje u postelji biće intenzivnije nego ikad pre, naročito ako se iskoriste veštine koje ste naučili istražujući sopstveno telo.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime