EPA/Evgenia Novozhenina
Dmitrij Peskov

Velika Britanija pruža pomoć Ukrajini i praktično je uključena u sukob, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov za ruski RTVI.

– Generalno, nikome nije tajna da Britanci zaista pružaju različite vidove podrške Ukrajini. I ljudima na terenu, i obaveštajcima, i tako dalje. To jest, oni su praktično direktno uključeni u ovaj sukob – rekao je zvaničnik Kremlja.

Peskove izjave odnose se na članak u Tajmsu koji tvrdi je britanski ministar odbrane Grent Šeps navodno tajno pomagao Ukrajini da razvije borbene planove, navodi TASS.

Potparol je dodao da nije upoznat sa detaljima, niti da li su drugi zvaničnici bili umešani, ali je istakao da ruska vojska verovatno ima više informacija.

1 COMMENT

  1. I ŠTA ĆE TE URADITI PO TEM PITANJU? HAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA…..

    SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here