EPA/Yuri Kochetkov
Dmitrij Peskov

Srbi su naša braća, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov na Svetskom omladinskom festivalu.

– Srbi su naša braća i sestre. Srbi su herojski narod. Njima treba aplaudirati. Posebno Srbima iz Republike Srpske – izjavio je Peskov.

Republika Srpska nije država, već entitet, ali to ne znači da nije narod, istakao je on.

– To je narod koji svi treba da poštuju – objasnio je pres-sekretar.

On je podsetio da je nedavno ruski predsednik Vladimir Putin imao sastanak sa Miloradom Dodikom.

– Putin je u potpunosti podržao izbalansiran, čvrst stav Dodika. Ovo je primer kada mali narod čuva svoj suverenitet bez obzira na strana pritisak – dodao je on.

– Rusi će uvek biti sa vama – zaključio je Peskov.

6 COMMENTS

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

  2. Dodik sve blokira u BiH samo nije blokirao sankcije prema Rusiji,al dobro ako vi mislite da vam je Dodik prijatelj onda mi je zao .

  3. СЛАВА НА ВИСИНИ БОГУ☦️
    СЛАВА ЦАРСКОЈ РУСИЈИ🇷🇺☦️🇷🇺

  4. Ovaj je opet pijan, ili su mu mozak ( ako je uopšte šta imo) izsisali. Nikada nije bio na zapadu i misli da svuda Hollywood.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here