youtube.com/G Production
Marinko Madžgalj

Glumac Marinko Madžgalj preminuo je pre pet godina na današnji dan, a tim povodom njegove kolege objavile su dirljive poruke na društvenim mrežama u znak sećanja na pokojnog Madžgalja.

Sloboda Mićalović je podelila Marinkovu fotografiju i njihovu zajedničku na Instagramu, te je na njoj označila i glumčevu majku.

– Došao sam da ti kažem, da ću s tobom ostati – napisao je Aleksandar Srećković Kubura stihove pesme Vlade Divljana, ispod Marinkove slike na svom Instagram profilu.

I Ognjen Amidžić sa kojim je glumac bio u grupi “Flamingosi, na svom Tviter nalogu objavio je njihovu zajedničku pesmu “Eh, da mi je”, napisavši sa setom:

– Eh…

Podsetimo, Marinko je preminuo 26. marta 2016. u 37. godini života od raka pankreasa koji mu je dijagnostifikovan 2015. kada je hitno operisan. Iako se činilo da se glumam oporavlja, on je dugu borbu sa opakom bolešću nažalost izgubio.

Bio je oženjen glumicom Dubravkom Mijatović s kojom je dobio ćerku Saru, a poslednje godine života proveo je sa novinarkom Lanom Sekulić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here