Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Svako od nas u okruženju ima barem jednu osobu za koju će reći da deluje moćno. Obično je reč o osobi koja se ne libi da brani svoje stavove, izgleda autoritativno i dominantno i harizmatična je do te mere da bi svako poželeo da sledi njene ideje.

Astrolozi tvrde da veliki uticaj na to imaju i horoskopski znakovi.

Ovan

Odlikuje ih zarazan entuzijazam koji s lakoćom prenose na ljude oko sebe. Kad osobe rođene u ovom znaku nešto zacrtaju, u stanju su da pomere brda i planine dok to ne ostvare. Ovnovi obožavaju izazove i iako mnogi njihovi planovi propadaju, ne dozvoljavaju da ih to demotiviše. Uvek će pronaći neki novi san u koji će uvući druge i pokrenuti zabavu.

Bik

Osobe rođene u ovom znaku su marljive, fokusirane na rešavanje zadataka i uporne da isteraju do kraja ono što su naumile. U životu često nailaze na prepreke, ali ih to ne demorališe da odustanu od svojih ciljeva. Najveći gurui rođeni su u ovom zemljanom znaku.

Rak

Koliko je njihova energija blaga, toliko je njihova potreba da pomognu drugima snažna. Niko vas neće bolje utešiti od osobe rođene u znaku Raka, niti vam dati “vetar u leđa” kad odlučite da se upustite u neko novo životno poglavlje. Upravo iz tih razloga Rakovi spadaju u najuticajnije horoskopske znakove.

Vaga

Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka imaju izražen osećaj za pravdu. Ako primete da se nešto nepravedno događa u njihovom okruženju, odmah će se pobuniti i inspirisati druge da pođu njihovim putem.

Jarac

Pouzdani i zreli Jarčevi bolje nego iko donose mudre životne odluke i isto tako znaju da posavetuju druge kako da razreše životne dileme. U poslu su odgovorni i ozbiljni, ostavljaju utisak da sve konce svog života čvrsto drže u rukama i upravo u tome se krije njihova moć – iako deluju pomalo hladno, svi žele da ih prate i kopiraju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here