pixabay.com

Iako se puno češće nego žene ponašaju kao „doktori za seks“, muškarci uglavnom jednako nemaju pojma kako zadovoljiti suprotni pol.

Nije istina ni da u krevetu misle samo na sebe, barem ne oni frajeri oko kojih se isplati truditi. Pravim muškarcima je, zapravo, puno više stalo do toga da ženi pruže užitak, zbog čega ih jako zanimaju odgovori na sledeća pitanja koja se ipak ne usuđuju da postave…

Koliko često žene razmišljaju o seksu?

Istraživanje koje je nedavno sprovela online dating stranica Illicit Encounters pokazalo je da žene na seks pomisle oko 18 puta na dan, odnosno svakih 51 minut, ako se računa da spavaju osam sati dnevno. Naravno, to varira od žene do žene, a zavisi i od brojnih drugih faktora, poput menstrualnog ciklusa tokom kojeg se žensko raspoloženje za seks, kao i za bilo kakve druge aktivnosti, može promeniti u sekundu.

Kakav je osećaj imati višestruke orgazme?

Muškarci ovo definitivno ne mogu da zamisle, a većina bi ih rado iskusila. A osećaj je tačno onakav kako i zvuči – višestruke navale uzbuđenja jedna za drugom od kojih vam se ponekad čini kao da ćete se onesvestiti.

Zašto žene vole da budu gore?

Iz istog razloga kao i muškarci: da se osećaju moćnije i preuzmu kontrolu.

Kako otkriti na šta se žena pali?

Vrlo jednostavno! Ženu s kojom ste intimni najbolje bi bilo direktno pitati šta je napaljuje. Tako ćete biti srećniji i vi i ona! Ako vam je to, ipak, neugodno, onda možete i po nekim njenim pokretima shvatiti šta joj se sviđa, a šta ne. Ako tokom seksa počne da se odmiče od vas, znači da joj neka poza ili pokret ne odgovaraju, i obrnuto – ako počne da se približava još više, znači da u nečem zaista uživa.

Glume li žene zaista orgazme?

Ovo je pitanje koje muškarce drži budnima noću, a odgovor na njega je: da! Gotovo svaka žena je barem jednom odglumila orgazam ako frajer nije bio dovoljno dobar u krevetu ili ako jednostavno nije bila sasvim raspoložena za seks. S druge strane, svakoj bi ženi bilo draže da to nikad ne mora da radi jer i žene uživaju u orgazmu baš kao i muškarci.

1 KOMENTAR

  1. Оваква питања су добра за реторичаре (данас их је пуна Србија) Од тога нема секса. Једино сврсисходно питање је: „Још ниси скинула гаће?“

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime