Pexels.com

Mi žene možda i nemamo onoliko samopouzdanja koliko bi trebalo i previše se opterećujemo oko celulita i kilograma, ali muškarci su daleko nesigurniji od nas – iako to puno bolje skrivaju. Čini se da neka pitanja ne prestaju da ih muče, pa hajde da na njih još jednom odgovorimo.

Da li je veličina zaista važna?

Muškarci će ovo pitanje postavljati uvek bez obzira kolio ih uveravali da ne, veličina zaista nije presudna, jer bez dobre tehnike ni najobdareniji neće biti zapamćeni. Štaviše, ukoliko je penis prevelik, šanse su da će to biti bolno i neugodno iskustvo, a koga može zadovoljiti premali? Hmm…

Da li je bitno trajanje seksa?

U želji da se sve ne svrši malo prebrzo, muškarci koriste razne trikove poput razmišljanja o nečem sasvim trećem. Ipak, isti trikovi seks ponekad mogu da oduže i na više od pola sata što je za ženu već prilično neugodno. Mi kažemo da – trajanje je bitno, a da bi žena bila zadovoljena, seks u proseku mora trajati 15-20 minuta.

Da li je predigra precenjena ili potcenjena?

Većina žena voli predigru. Ali, ona ne podrazumeva samo ljubljenje, maženje i slično. “Zagrevanjem” za seks može se smatrati i način na koji vam muškarac priča, prethodni sastanci i vreme provedeno zajedno pre seksa.

Međutim, nekad je i brz, spontani seks poput onoga na kuhinjskom stolu, strastven kao i seks s predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome da je seks s predigrom bolji od onoga bez predigre, već da je drugačiji.

Da li je žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?

Pre bi se moglo reći da se žena oseća izneverenom ako joj partner ne priušti orgazam. Ipak je to glavni pokazatelj da je muškarcu stalo do partnerke.

Ženama je orgazam bitan skoro jednako kao i muškima, jedina je razlika u tome što one ne osećaju bol u predelu intimnih organa ako se uzbude, a ne dožive ga.

Da li je oralni seks bolji od običnog?

Muškarci obožavaju kad ih partnerka oralno zadovolji i o tome međusobno puno više razgovaraju nego o običnom seksu. Zato ih čudi kad žena ne voli oralni seks, čak i kad se njima pruža taj užitak, a takvih ima.

Ženama treba dati vremena da same odluče kad je pravi trenutak za to. U nekim slučajevima oralni seks mogao bi se opisati kao prijatelj koji retko izlazi, ali kada izađe odlična zabava je zagarantovana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here