Instagram
PETAR GRAŠO

Pevač Petar Grašo po prvi put javno je progovorio o ljubavnoj vezi sa Hanom Huljić, priznavši da su zajedno i da su zadovoljni.

– Vrlo smo srećni i zadovoljni i tako treba da bude. Hana je jako dobro i srećni smo – rekao je Grašo, te priznao da su ga iznenadili pojedini medijski naslovi o njegovom odnosu s Hanom.

– Ja sam nekako naučio da, s obzirom da dosta skrivam svoj privatni život, pa je pažnja javnosti veća. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni ali i zadovoljni – zaključio je pevač u InMagazinu.

Hana i Petar do sada se nisu oglašavali za medije po pitanju njihove ljubavi, ali su se u međuvremenu oglasili njihovi roditelji. Tako je hitmejker Tonči Huljić (60) ranije dao “blagoslov” vezi svoje ćerke i dugogodišnjeg prijatelja.

– Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno izjašnjavao po pitanju privatanog života i odnosa, kako svoje porodice, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji njihovog života u medijima, a Petar je uz to i veliki porodični prijatelj. Ako su oni srećni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja srećni – rekao je Huljić za “Večernji list”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here